![]() |
SsSsSiEmKa!! ;* Opis przyjaciolek i kolezanek! a wiec tak: BiSkA!!: Super przyjaciolka wspanialy charakter i wogole zawsze pomoze,doradz przez 6 lat chodzilam z nia do klasy kochanej VIa ale coz poszla do sasranego Kwidzyna do skzoly ale dalje utrzymujemy kontakt!! No ja wymyslilam klub Dziwakow no i ja jestem szefem z Mysza ![]() ![]() ![]() ![]() OlA sTaSiA!!!: no tak z stasia chodze dopiero 1 raz do klasy super kolezanka!! niebieskie oczy proste sliczne wloski i jest poprostu sliczna bardzo fajny charakter jak raz izunki niebylo to z nia siedzialam taka beczka ze szok!! zawsze rozumie tez ja normalnie kocham!! ;* IlOnKa!!!: super przyjaciolka niestety nie trafilysmy znowu razem do klasy szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IzUnKa!!!!!: No tak.. przyjaciolka kohcna zawsze broni ucisnionych.. ma dobre serduszko i smiesznego bratanka!! siedze z nia na kazdej lekcji i z nia zawsze jest beczka ;D izunka ma przepiekne wlosy takie krecone!! i jest bardzo ladna nierozumiem ze niekotrzy chlopacy niewidza niektorych dziewczyn niemowie o izie ale ogolnie ![]() ![]() MoNiSiA!!!: o boziu.. normalnie laska.. sliczna ona jest a siostre jaka ma zarabista!! z nia zawsze mozna naprawde powaznuie pogadac bardzo ja kocham!! mozna z nia siew posiac pogadam i ona zawsze ci doradzi!! ![]() ![]() ![]() ![]() ok narazie to koniec na dzis chyba ![]() |
|
ZLOOOKAJ co napisały inne POKJJJEMONKI (NIE POKEMONKI GUMISIU :p ) |
16.10.2005 :: 20:27 :: agn33.neoplus.adsl.tpnet.pl Ilonka=) Hehehe dziekuje pieknotko ze taki opisik![]() ![]() |
10.10.2005 :: 21:01 :: 80.50.42.102 Hmmm..ściągaczu jeden...;p;p Koffmam CIę...Dzięki za milutki opisik...;p;pPzdr for you baby:*:*:* |
10.10.2005 :: 20:06 :: aeg121.neoplus.adsl.tpnet.pl IzUnKa dzieki madziaa...:*![]() ![]() |
Talk.pl :: POWRÓT -.- salut dla admirała drewnojada |