![]() |
SiEmKa!! PoWrOt MoNiSi =*,SzKoLa,UrOdZiNkI sUcHi!! no tak monia wrocila przedwczoraj ;D bardzo sie ucieszylam bo tak jestesmy z iza na 2 pietrze bo tam mialysmy lekcje i ona mowi zebysmy poszly na dol zeby zobaxczyc plan i tak iza mowi a wiesz ze monia przyjechala ? a ja TAAAK??!! a ona no dzwonila do mnie.. heheh dzis bedzie w szkole ;D a ja ale super i ciagle schodzimy ze schodow i patrze nagle monia a ja AAAAAAAAAAAAAAA!!! a caly korytarz na mnie ![]() ![]() ![]() szkola.. hm.. no skzola bozeee trudno.. a szczegolnie na tym nuuudnym polaku i teraz na dodatek mamy krzyzakow oczwiscie nie przeczytalam bo bym chyab glupia byla ![]() ![]() ![]() jutro suchi urodzinki!! mam cos dla niej ale opisze wam jutro ![]() chcecie to mozecie w komentarzach pisac dla niej zyczonka :d hehe ok koncze papapapas KOMENTUJCIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ZLOOOKAJ co napisały inne POKJJJEMONKI (NIE POKEMONKI GUMISIU :p ) |
19.10.2005 :: 15:29 :: ahf117.neoplus.adsl.tpnet.pl PAUL!NKA :-) eh hmm nie skomentuje a moze tylko pozdrowie monike :-) |
18.10.2005 :: 21:50 :: 80.50.42.114 superowski blog !! Śmierzdeilku niewiesz jak ja cię lubie!!!!!! Jests zajebista poprpstu!! Oj mój śmieszny śmierdzielku! pap narazicho |
18.10.2005 :: 20:23 :: 80.50.42.102 więc tak ciesze się, że MOnia przyjechała!!!! A Ty dziwaku nie zapomnij złożyć życzeń dla Suchii.... :P:P No padr 4all:L*:* |
Talk.pl :: POWRÓT -.- salut dla admirała drewnojada |