![]() |
SiEmKa! DlAcZeGo?? no teraz troszke smutniejsza notecka.. ;/ wiecie bede tu dodawala wiersze ale one sa takie drastyczne o cieciu sie nigdy tego nierobilam i niemam zamiaru.. ;/ ale mysle ze takiewiersze pasuja do tego szablonu... DlAcZeGo?? wlasnie dlaczego ja mam takie zycie jest ono dziwne i smutne mam ego dosyc.. ;( weszlam na taki blog.. ![]() ![]() ![]() ![]() Złość… Cholerna, paląca złość… Na samą siebie… Płacz. Łzy. Więcej łez. Postanowienie. Scyzoryk... Tępy czy nie… Obojętne, Może się uda. Tnę, Ręce się trzęsą. Gorąco… Krew, Ból, Ulga…. Nareszcie… |
|
ZLOOOKAJ co napisały inne POKJJJEMONKI (NIE POKEMONKI GUMISIU :p ) |
13.11.2005 :: 12:24 :: aed127.neoplus.adsl.tpnet.pl PAULINqA Magda kto to? kto jest tym nie wartym twojego spojrzenia twojego uczucia ...ja ci sie staram o wszytskim mowic ale ty jestes zamknieta w sobie nie rozumiem nic juz nie rozumiem... |
12.11.2005 :: 18:53 :: ahk9.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewelinka:*:* O a tu co moje KOFFANE SŁONECZKO takie smutne:((Kurcze!!!:((Madziu co jest???Jeśli chodzi o sprawy miłosne to nie martw się z czasem będzie dobrze:))Uwiez,Ja tez nie raz tak miałam,że ktoś mi się podobał i czułam coś do tej osoby a on nic:((Zupełnie mnie olewał i nie czuł tego samego co JA do niego:((Ale teraz jest już SPOX:))Postaraj się o nim zapomnieć,a chyba wiem o kogo chodzi!!!Ale tak szczerze to zasługujesz na lepszego chłopaka,a on nie jest CIEBIE wart!!!Uśmiechnij się...pamiętaj masz mnie i innych:))3maj się cieplutko:*Całuski:**P.S.Będzie dobrze:)) |
11.11.2005 :: 17:00 :: agq241.neoplus.adsl.tpnet.pl PAULINqA ... |
Talk.pl :: POWRÓT -.- salut dla admirała drewnojada |