SsSsSiEmKaS!! ;* heh pisze noteczke bo mi nuuudno ;/ moja izunka chora jest :( hehe ale juz jutro idzie do szkoly :) hehe wiecie ta nowa dziewczyna Sandra jest wporzatku ostatnio lepiej ja poznalam mila,zabawna wogole suuuper :) hheheheh zalozylam sie z nia o paczke gum ale i tak wygram :P:) no a izunia jedzie we wtorek do Wloch.. ;/ naczy napweno jedzie ale jej brat byl na ziy wywiadowce i powiedzial swojemu tacie ze moze iza niezdac i iza moze niepojedzie ale jak to mwoi i tak pojade i tak :) heheh no a tak wogole to nic sie niedzieje ale jak nna zime znow dosyc cieplutko :) heheh a wigilie mamay przelozona na nastepny czwartek jak wszyskie klasy.. :/ tak tylko izuni juz niebedzie :( hehe ale neiwiem jak to bedzie :P a tak wogole to nuuudy.. hehe szczescie bo ostatnio z nikim sie niepoklocilam wiecie wszysko zaczyna sie ukladac. Juz z nikim sie nie kloce ale niechce krakac.. ;/ o idiotkach zapomnialam.. i jes coool a gosia miala ostatnio miala urodziny zlozylam jej zyczenia bo w koncu kiedys bylysmy wspanialymi przyjaciolkami z reszta tez mi zlozyla :P hehe fajnie jest wogole narazie :) ciesze sie ok to narazka KOMENTUJCIE KOCHANI ;*;*;*;* PoZdRO FoR BeAtKa;*,LaSiCa;*,LiPa;*,KaRoLiNka;*,SaNdY;*,IzUnKa;* od paula: magda dlaczego ty jestes taka pusta? wiem ze chcesz zeby ten blog byl fajny itd ale nie pomoze ci w tym kopijowanie czyjejs pracy ;/ doskonale wiesz ze ja te wiersze sama napisalam ;/ i te ktorych ja nie pisze sa podpisane autorem na moim blogu i tez dobrze o tym wiesz a wiersz ktory od ciebie wzielam TEN JEDEN WIERSZ! mie podpisalam go bo nie chcialas powiedziec kto jest jego prawdziwym autorem ;/ sama sie wkopujesz nie rozumiem cie przez ostatni czas tak strasznie sie zmienilas ;/ negatywnie... pusta lalka sie z ciebie zrobila na dodatek histeryczka po co to wsyztsko? po co... |
|
ZLOOOKAJ co napisały inne POKJJJEMONKI (NIE POKEMONKI GUMISIU :p ) |
23.12.2005 :: 16:52 :: acrz159.neoplus.adsl.tpnet.pl ***Ewelinka*** Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, suto zastawionych stołów i udanej zabawy oraz pogodnych spotkań w gronie rodzinnym i miłego odpoczynku życzy ...Ewelinka:*:*P.S.Super bloguś...wpadnij do mnie:))www.koffaniutkie-serduszko.blog.onet.pl |
16.12.2005 :: 20:40 :: acrp204.neoplus.adsl.tpnet.pl paula ty poprostu nie rozumiesz paru rzeczy najwyrazniej nie rozumiesz .Mowie ci ze sama to pisalam wiec sama pisalam to chyba jasne zmieniaj sobie bloga prosze bvardzo na moje nie wchodz przez ciebie musiaalm haslo zalozyc mniejsza z toba |
16.12.2005 :: 19:51 :: acrn144.neoplus.adsl.tpnet.pl MaDzIorKa :* jestes najgorsza sistra na swibie!! |
15.12.2005 :: 18:38 :: actg234.neoplus.adsl.tpnet.pl MaDzIorKa :* a z reszta ten wiersz twoj jedyny ktorego napewno sama nie ukladalas to on zaraz zniknie bo inne noty przyjda!! |
15.12.2005 :: 18:37 :: actg234.neoplus.adsl.tpnet.pl MaDzIorKa :* tak mtylko ty tez moje wiersze z bloga opiujesz wiec wiesz.. jak ci sie niepodoba to niemusisz wchodzic na tego bloga ja ci niekarze!!! |
14.12.2005 :: 20:40 :: afw189.neoplus.adsl.tpnet.pl paula magda kurwa wez te podpisy zrob ;/bo mi normalnie noty kopijuesz bez przesady aj pierdole wiesz jakie to jest denerwujace ? zachowujesz sie jak jakas kserokopiarka ;/ albo skasuj tamta note najlepiej o ksiezniczce bo to ejst identyczna jak u mnie na blogu z ta roznica ze ja to sama wszystko ukladam a ty kopijujesz ;/ ps fajny szablon |
14.12.2005 :: 20:00 :: 80.50.42.102 BI$KA Hehe...dzieki za pozdro;-):) hm.....co by tu napisać.....wiem co napiszę, już napisałam <---LOL |
Talk.pl :: POWRÓT -.- salut dla admirała drewnojada |