|
|||
|
Link :: 04.08.2005 :: 18:17 Link :: 06.08.2005 :: 15:46 ELO! no tak wczoraj bylam w gdansku bylo zarabiscie bylam na targu dominikanskim kupilam tam sobie na tym targu bransoletke z zoltych muszelek i kolczyki rozowe wiszace motylki sliczne :D:D:D a w takim wielkim centrum handlowym "Madison" kupilam 1 blzuke dla brata ffajna i plecak zarabisty oczywiscie dla mnie :P:P:P wiecie ze w tym sklepie madioson byly same znizki nawet 70% a samae dobre firmy jak top secret,diverse,big star,respect, i wiele wiele :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:DD:D:D:D:D:D:D ZAJE**** :] a w jesce innym sklepie takim duzym 2 bluzki dla siostry jedna i dla mnie ale zarabiste :P:):):) fffajnie wogole bylo! a braciszek dzis wyjechal JEST!!!! JUPI!!! kuba wyjechal do wujlka :D JEAAA :):) a dzis pisalam duzo smsow pani sylwia wyjechala w gory,baska ma kotka co ma w dupie motorek,monia teskni,a gosia pytala sie czy gdyby koni chcialaby sie ze mna pogodzic czy bym sie zgodzila,AHA I Z MOJA KOCHANIUTKA ILONA ::D:D:D:D:D:D ;*;*;*;*;**;*;*;* i spotykam sie z nia i karolinka sz. w pon. :D ... i wiele wiele... a ja siedze w domu i pisze :D a na dworze deszcz pada! :[ cos nie komentujecie.. :( a wczoraj spalam z bulba u kolezanki a on u kolegi nie :P i zaraz idzie na urodziny :P hehehe no juz niemam chyba co pisac :P dobra papapapappas KOMENTUJCIE! :):):):):D:D:D A PRZED CHWILA PRZYSZLA KASIA (GROCHU) PO JAJKA Komentuj(2) Link :: 11.08.2005 :: 13:54 Yo :] NoCe w NaMiOcIe U MalWiNkI witam hehe no tam wczoraj i przedwczoraj bylam u kolezanki malwinki pod namiotem.. bylo super byly tam ola j.(jablonka) zarabista dziewczynka barta kolezanka z klasy bylam z nia w kabinie ,martynka j. (bez przezwiska) kochaniutka kumelka znamy sie od malego tez bylam z nia w kabinie,marysia (nieznane nazwisko i przezwisko ) o bozzze ... zabic unicestwic wkurzajaca bardzo !! byla z malwinka w kabinie a teraz sama malwnika G.(golum,malwa) fffajowska kumelka ale smieszna wlaz kotek na plotek i mruga oczkami... bo walna go mlotek jak mrugal wlazl kotem na mniejszy plotek i ma zeza bo walnela go cegla jak robil zeza wlazl kotek na najmniejszy plotek i ma dziure w tylku bo wlanela go gospodyni i ma dziure KONIEC DD: heheh no i dzis jeszcze idziemy do jokera bo zostalo nam z naszej skladki 40,30 zl a bylo 80 zl heheh ale jak nas ktos straszyl boze... za pierwszym razem bylo najgorzej tak sie balam.. jezu.. no nie dziwcie sie bo jezeli ktos by krzyczal wasze imie i nazwisko jak oni to robili magdaaaa warumzer takim strasznym glosem to... a za 2 razem ktos chodzil kolo naszego namiotu to tez sie balam ale nie tak jak wtedy albo wtedy za 1 razem my mowim bo ten ktos klaskal a my jak jestes agnieszka mankowska klasnij 2 razy a on 4 razy klasnal lol idiota liczyc nie umie dobra oniencze bo chyba to wszysko Pozdro i caluski :* papapaps AhA JeSzCzE jElEn MoJeGo wYkOnANIa : YY (O.o) ( )- II II heheh papapapa Komentuj(1) Link :: 22.08.2005 :: 12:50 ElOsIk! ;D BiWak,GiMnAzJuM,NaUcZyCiElE,NoWa KlASa i WyChOwAWcZyNi ;D siemka! sorki ze dlugo nie pisalam ale nie moglam wejsc ani na swego bloga ani na talka a wiec.. :/ hehe ale pisze teraz ;] od piatku do niedzieli bylam na biwaku z moja siostra jej grupa burak,inta :P,jopen,jopek,kasia,natalka,olo,lechu,rumun no i ilonka to byla ze mna :P;] hehe no i bylo zarabiscie taka beczka ;d hehe ;] jopen przez caly czas gadal jak sjjje masz?,joopek takie teksty walil! jak np. mial jechac do sklepu i mowi no to rower pod dupe i jade nie? ;] hehe tak sie smailismy wogle kazdy cos powiedzial :P bylo zarabiscie jednej nocy ilona chyba ze 2 god smiala sie ciagle tak hahahhaha dobra nara ide spac i zaraz znowu :P hehe ;]ffajnie bylo ;D tylko zimno ale co tam :P hehe a klasa no nawet nawet jestem w klasie z osobami ktore dobrze znam to Justyna Kwiatkowska,Izunia Tatara,Piotrek Krasinski,Rafal Piepiorka,Asia Bogatek,Ola Zboinska,Ewelina P`olec,Ola Stanczak,Kaja Kuncicka ;d fffajne osoby ;] a wych. Edyta Kowalska kazdy mowi ze mam najlepsza wych. hehe udalo mi sie ;] a gimnazjum ;/ no.. neiwiem jak sie polapie :P ale jeszcze nauczyciele od przedmiotow tego sie boje... ;/ hehe ale przezyje ;] ale jaka ilona ma klas.... ;/ uu.. heheh nie zazdroszcze :P hehe no to wszysko chyba ;] aha a wczoraj ewelinke spotkalam <:* dla niej> hehe dobra spadam papapapaps POZDRO DLA WSZYSKICH Z BIWAKU ;D I NOWIEJ KLASY I WYCH. A SZCZEGOLNE DLA BURAKA,JOPENA,ILONKI,JOPKA I EWELINKI ;D PAPAPAPAPAPPAPAPAPAPS ;* KOMENTUJCIE ;D Komentuj(2) Link :: 31.08.2005 :: 13:13 ElOsIk :* no to tak dzis ostatni dzien wakacji a wiec dlatego pisze notecze bo ostatnio niemialam czasu a to namiot u jablonki ale tez wczoraj byla beczka o ja!!! przyszly debilki i otwiera paula a ona: czego?! a one: jest magda? a mimo ze bylam paula powiedziala: niema! i trzasnela drzwiami! hehe ale to jeszcze nic poprzedniego dnia przyszly do mnie i oskarzyly mnie jeszcze o kradziesz grochowi pierscionka i lusterka odrazu cala chate jej wynioslam! no i ja trasnelam wtedy mocno drzwiami i przyszedl tata i wszysko mu wyjasnilam no0 i wczoraj znowu przyszly niewiem poco bo jak z dziewczynkami bylysmy u mnie w kuchni to one zapukaly do drzwi i ja juz mam podchodzic do drzwi a slysze mojego tate na korytarzu : moze panienki wejda do domu a one : nie nie nie! a napoczatku powiedzialy dziendobry hehe a tata : nie ale i tak musimy porozmawiac slyszlem ze madzia wam cos ukradla a one tak a co kolczyki aha prosze powiedziec ile te kolczyki kosztowaly a one niewiem dostalam je mowi grochu a tata ale jestescie pewne ze ona wam to ukradla a one tak a tata napewno a co zlapalyscie je zareke jak kradla? a one juz wystarszone bo moj tata krzyczal jezeli nie to ja porozmawiam z waszymi rodzicami a jezeli tak to prosze podac cene ja wam oddam pieniadze... a gosia nie jesli madzia tego nie zrobila to poco a tata wlasnie oto chodzi czy to niejest niegrzecznie codziennie ja nachodzic i oskarzac o kradziez jezeli nie zlapalo sie za reke? jezlei nie zlapalysmcie jej za reke to porozmawiam z waszymi rodzicami a jezeli tak to oddam pieniadze tylko prosze podac sume.. i dowidzenia pania i niechce pan juz tu widzec tata zamknal drzwi bo byly otwarte i koniec hehe ale wiecie jak szybko uciekly kazda do domu o tej poze nigdy sie nie rozchodza!! hehe i dobrze kuzwa juz mnie tak zdenerwowaly :[ hehe ale juz sie tu nie pokaza pod mojimi drzwiami nareszcie!! dobra koniec tymi debilkami no i wakacje w sumie byly fffajne ale szybko zlecialy ;/ no a teraz siedze w domu i myusle czy wy poktorej byscie byli stronie ?? newiem ale chetnie przyjme wypowiedzi i nie obraze sie jak bedziecie po ich a ja juz koncze :* papapapaas ;* kocham was hehe pozdrowionka ;] Komentuj(1)
design by |
|
g.book {linki}
2024
|